EXTRA 14 nap méret cseregarancia a cipőkre.
hello.dazzler@gmail.com

A Valaha Volt 8 Legjobb Sneaker

A Valaha Volt 8 Legjobb Sneaker
Összegyűjtöttük számotokra a valaha volt 8 legjobb sneakert
  1. Converse Chuck Taylor All Star (1917)" Képzeljetek el egy világot, ahol a Chuck Taylor All Star még csak most mutatkozott be a világnak – 1917-ben. Az első, egyszerű, mégis ikonikus cipő, ami a sport és streetwear kultúrát is átformálta.

  2. "Adidas Superstar (1969)" A '60-as évek végén született klasszikus. Az Adidas Superstar már az első pillantásra tudatosítja, miért vált annyira népszerűvé. A héjformájú orr és a három csík – elhozza a sztárok stílusát a mindennapokba.

  3. "Nike Air Force 1 (1982)" Lépjünk egy kicsit időben előre, az '80-as évekbe. Az Air Force 1 megjelenése egy új korszakot indított el, és a fehér, letisztult kivitel máig számtalan streetwear szettet emel ki a tömegből.

  4. "Reebok Classic Leather (1983)" A Classic Leather, a '80-as évek közepén, egyszerűségével és eleganciájával rögtön belopta magát a szívünkbe. A puha bőr és az időtlen design teszi a Reebok cipőket egyedivé.

  5. "Air Jordan 1 (1985)" Michael Jordan első aláírt cipője, az Air Jordan 1, nem csak a kosárlabda pályán, hanem a divat világában is új korszakot teremtett. Az 1985-ös megjelenése egy új fejezet kezdetét jelentette a sneakerek történetében.

  6. "Asics Gel-Lyte III (1990)" A Gel-Lyte III a '90-es évek elején jelent meg, és az Asics márkát a kényelem és stílus élvonalába emelte. A megosztott nyelv és a GEL technológia egyedivé teszi.
  7. "New Balance 990 (1982)" Egyensúly, minőség és kényelem - ez jellemzi a New Balance 990-et. Az '80-as évek elejétől kezdve folyamatosan az egyik legelismertebb sneaker lett.

  8. "Nike Air Max 1 (1987)" Az Air Max 1 bemutatása egy forradalmi lépés volt a cipőiparban. Az első látható légpárnás technológiája és a kifinomult design még mindig inspirálja a mai sneaker dizájnereket.

 

A kihagyhatatlan klasszikusok mellett is léteznek olyan egyedi sneaker darabok, amelyek a Dazzler webshopjában találhatók meg, és garantáltan kiállják az idők próbáját.

Amikor a Dazzler sneakereit választod, nem csak egy cipőt veszel meg, hanem egy teljes stílusélményt. Különleges színek, minták és apró részletek teszik igazán egyedivé őket.

Felejtsétek el a megszokottat, és merüljetek el a múlt ikonjaiban, majd tegyetek egy ugrást a jelenbe a Dazzler egyedi cipőivel. Teremtsétek meg saját divat-történeteteket és hagyjátok, hogy a lábatok beszéljen!

 

Please select collection to display the products

Acél - Férfi Slip On Cipő
Dazzler
Normál ár23.990 Ft
Green Lines - Férfi Slip On Cipő
Slab
Normál ár23.990 Ft
Bulldog - Férfi Slip On Cipő
Slab
Normál ár23.990 Ft

Please select collection to display the products

Mit keresel?

Szereted a kedvezményeket?

15% OFF az első vásárlásodból!

VÁSÁRLÁSKOR HASZNÁLD A "FIRST15" KÓDOT!

Kosár