EXTRA 14 nap méret cseregarancia a cipőkre.
hello.dazzler@gmail.com

Az 5 legnépszerűbb divatkönyv, amit mindenképpen olvasnod kell!

Az 5 legnépszerűbb divatkönyv, amit mindenképpen olvasnod kell!
  1. Az öltözködés művészete" - Anne Hollander Anne Hollander könyve mélyrehatóan vizsgálja az öltözködés és a divat művészetét a különböző korszakokban és kultúrákban. A könyv bemutatja, hogyan változott az öltözködés stílusa az idők során, és hogyan tükrözi vissza a társadalom és kultúra változásait. Hollander érdekfeszítő módon mutatja be az öltözködés politikai, gazdasági és társadalmi vonatkozásait is, így széles körű megértést nyújtva a divat világáról.

  2. "A divat evolúciója" - Colin McDowell Colin McDowell könyve egyfajta időutazás a divat világában, amely lenyűgöző illusztrációkkal és részletes történeti háttérrel mutatja be a divat fejlődését. McDowell kitér az egyes stílusok eredetére, azoknak a társadalmi és kulturális hatásaira, valamint azokra az ikonikus divattervezőkre és trendekre, amelyek alakították a divat történetét.

  3. "A divat története" - Valerie Steele Valerie Steele könyve alaposan áttekinti a divat történetét az ókortól napjainkig. A könyv részletesen elemzi a divat változásait és jelenségeit, beleértve a ruhák formáját, anyagát és funkcióját is. Steele rámutat a divat és társadalom kölcsönhatásaira, valamint bemutatja, hogyan alakultak ki és változtak a divat irányzatai az évszázadok során.

  4. "A szépség története" - Umberto Eco Umberto Eco könyve egy filozófiai és kulturális vizsgálódás a szépség fogalmáról és annak változásairól. Eco különböző kultúrák és időszakok szépségideáljait és értékeit elemzi, és bemutatja, hogyan formálják ezek a fogalmak a társadalmi normákat és értékeket. Bár nem közvetlenül a divatról szól, ez a könyv mégis fontos kontextust nyújt a divat és szépség kapcsolatához.

  5. "A viselet kultúrája" - Rocheleau és Beaudry Rocheleau és Beaudry könyve átfogóan vizsgálja a viselet társadalmi és kulturális jelentőségét. A könyv bemutatja, hogyan fejlődött az öltözködés és a viselet kultúrája az idők során, és hogyan tükrözi vissza ezek a változások az egyéni és kollektív identitást. Emellett a szerzők kiemelik a divatipar fenntarthatósági kihívásait és lehetőségeit is, ami aktuális és fontos kérdés napjainkban.

Mit keresel?

Szereted a kedvezményeket?

15% OFF az első vásárlásodból!

VÁSÁRLÁSKOR HASZNÁLD A "FIRST15" KÓDOT!

Kosár