EXTRA 14 nap méret cseregarancia a cipőkre.
hello.dazzler@gmail.com

Minőség

A termék megjelenése

Tisztában vagyunk azzal, hogy a digitális platformokon való megjelenésünk nem mindig tükrözi tökéletesen a fizikai egyedi termékünket, különösen akkor, ha olyan strukturált felületre nyomtatjuk, mint például finom vagy kevésbé finom hálós kötött vagy textil kötés. Szeretnénk válaszolni erre a kihívásra, és elmagyarázni, miért lehetnek különbségek a nyomtatásban.

  1. Felületi textúra Az anyag eredendő textúrája kihívást jelenthet a strukturált felületeken történő nyomtatás során, például finom vagy kevésbé finom hálós kötött vagy textil kötés esetén. Az egyenetlen felület enyhe torzulásokat vagy elmosódást okozhat, ami eltéréseket eredményezhet a digitális ábrázolás és a tényleges nyomtatott termék között.

  2. Nyomtatási technikák Különböző fejlett nyomtatási technikákat alkalmazunk a legjobb eredmény elérése érdekében különböző felületeken. Ugyanakkor a strukturált anyagok jellege miatt a bonyolult digitális tervek pontos reprodukciója kihívásokkal járhat. Az anyag textúrája és szövése befolyásolhatja a nyomtatott kép részletességét és élességét.

  3. Kézműves termelés Néhány termékünk kézműves gyártási folyamatokon megy keresztül, beleértve a kézműves technikákat is, amelyek hozzájárulnak az egyedi karakterükhöz és egyéniségükhöz. Ezek a folyamatok finom változatokat hozhatnak létre a nyomtatott dizájnban, növelve a termék varázsát és hitelességét.

Miközben mindent megteszünk annak érdekében, hogy digitális ábrázolásaink a lehető legpontosabbak legyenek, hangsúlyozni szeretnénk, hogy ezek a strukturált felületekre történő nyomtatás kihívásai nem veszélyeztetik a termék általános minőségét vagy funkcionalitását. Azon dolgozunk, hogy fenntartsuk a legmagasabb színvonalú kivitelezést és tartósságot.

Mit keresel?

Szereted a kedvezményeket?

15% OFF az első vásárlásodból!

VÁSÁRLÁSKOR HASZNÁLD A "FIRST15" KÓDOT!

Kosár