EXTRA 14 nap méret cseregarancia a cipőkre.
hello.dazzler@gmail.com

Elállás és visszaküldés

Az elégedettséged a legfontosabb számunkra, és szeretnénk biztosítani arról, hogy egyszerű és zökkenőmentes legyen a szállítás és a visszaküldés folyamata. Az alábbiakban megtalálod információinkat ezzel kapcsolatban

Visszatérítések menete
Ha visszatérítési vagy cserélési szándékod van kérjük keress meg minket a hello.dazzler@gmail.com email címen a termék hibájának, sérülésének részletes leírásával és csatolt fotóval.

Visszatérítés feltételei
Visszatérítéshez a terméket ugyanolyan állapotban kell megkapnunk, ahogyan azt megkaptad. Ha hiányos a csomagolás, vagy kifogásolható a termék minősége (mosott, koszos, sérült stb.), akkor nem áll módunkban elfogadni a kérelmét! Az eredeti csomagolásban kell lennie, semmilyen tisztítószerrel vegyi vagy hasonló anyagoktól mentesen. A termék vásárlásának bizonyítására kérjük őrizd meg a kapott számlát. Fontos, hogy ha nem tudod bebizonyítani a visszatérítendő árucikk vásárlását sajnos nem tudjuk a visszatérítést végrehajtani. 

Elállás:
Amennyiben a megvásárolt termék nem felel meg az elvárásaidnak, lehetőséged van elállni a vásárlástól. Az elállásnak 14 napon belül kell megtörténnie a termék kézhezvételétől számítva. Az elállás esetén visszatérítjük a megvásárolt termék/termékek teljes összegét 7 napon belül. Fontos tudni, hogy a visszaküldés költsége a vevőt terheli.

Ha esetlegesen sérült vagy hibás terméket kaptál, ne izgulj! 14 nap áll rendelkezésedre (kézhezvételtől számítva), amelyen belül visszaküldheted nekünk a terméket díjmentesen. A szállítási költséget ebben az esetben mi álljuk! Bátran kérhetsz cserét, vagy választhatod a termék árának visszatérítését. Fontos számunkra, hogy minden lépésben melletted álljunk, hogy a lehető legkellemesebb élményt nyújthassuk számodra.

 

Csere Cipők esetében:

Ha úgy érzed, hogy a megvásárolt cipő mérete mégsem tökéletes számodra, ne aggódj! Kínálunk egy extra 14 napos garanciát méretcserére a törvényben előirt 14 napon felül. (Tehát összesen 28 nap áll rendelkezésedre kézhezvétel után) Ebben az esetben a visszaküldés költsége a Te felelősséged, mivel webshopunkban elérhető egy részletes mérettáblázat, ami segít abban, hogy a legmegfelelőbb méretet válaszd ki.

Személyes ügyintézésre, csomagátvételre, termékek felpróbálására nincs lehetőség!

Mit keresel?

Szereted a kedvezményeket?

15% OFF az első vásárlásodból!

VÁSÁRLÁSKOR HASZNÁLD A "FIRST15" KÓDOT!

Kosár