EXTRA 14 nap méret cseregarancia a cipőkre.
hello.dazzler@gmail.com

Rólunk

ÜDVÖZLÜNK!

A Dazzler nem csupán egy webshop, hanem egy kreatív közösség, ahol az egyediség és művészet találkozik a mindennapi divattal.

Vadonatúj cipők és kiegészítők, ruházati darabok nyomtatása, tele ikonikus mintákkal és pop-kultúra elemekkel a modern városi viseletben. Mintáinkat mesterséges intelligencia segítségével hozzuk létre, majd grafikai utómunka eredményeként születnek meg a különleges minták.


Boltunk azoknak szól, akik imádják a művészetet, a divatot és az egyediséget, legyenek azok művészetre éhesek, bulirajongók vagy spirituális harcosok.

Webshopunk a Slab cipőkre való kizárólagos partnerkapcsolatára büszke. Ez nem csak egy üzleti együttműködés, hanem egy szívvel-lélekkel megélt közösség is. Minden egyes Slab sneaker, amit kínálunk, nem csupán egy cipő, hanem egy része az egyedi és érzelemteli történetünknek. 

Függőséget okozhat !

Fontos megemlíteni, hogy minden dizájn és tartalom az oldalon saját, egyedi alkotás. Minden kép, minta és design a mi munkánk eredménye, így biztos lehetsz benne, hogy nálunk egyedülálló termékeket találsz.
Minden tartalom a dazzler.hu tulajdonát képezi, és bármilyen másolás vagy felhasználás engedély nélkül tilos.

Mit keresel?

Szereted a kedvezményeket?

15% OFF az első vásárlásodból!

VÁSÁRLÁSKOR HASZNÁLD A "FIRST15" KÓDOT!

Kosár